Voorwaarden

Reservering
Er is sprake van een reservering als u akkoord gaat met het voorstel qua huurperiode en huurprijs. U ontvangt een bevestigingsmail van mij waarin ik de genoemde periode en huurprijs vermeldt. Tevens zal ik de administratieve punten zoals aanbetaling vermelden. Bij overgaan tot de aanbetaling stemt u in met de voorwaarden.

Definitieve boeking
Wanneer binnen 3 weken na de reservering de aanbetaling van 30% van de totaalprijs is ontvangen is de boeking definitief. U ontvangt dan opnieuw een mail van mij dat de aanbetaling is ontvangen en de boeking definitief is. Tevens krijgt u ruim voor u vertrek een routebeschrijving vanaf de luchthaven naar de Casa Pamaki, zodat u zonder problemen naar Casa Pamaki toe kunt komen..
Wanneer u met uw kinderen komt, vind ik het altijd prettig om te weten welke leeftijd de kinderen hebben, zodat ik bij uw aankomst daar rekening mee kan houden, mocht ik dat nog niet weten, dan zal ik u daar om vragen.

Borg
Als u bent aangekomen en we elkaar hebben voorgesteld, zal ik u de nodige informatie geven van Casa Pamaki. Ik vraag van iedere huurder een borg van € 200. U ontvangt deze borg aan het einde van uw vakantie weer retour als alles in orde is.

Annulering
Als u de definitieve boeking zelf annuleert dan zal uw aanbetaling van 30% niet worden teruggestort.

Aansprakelijkheid
Eigenaar en verhuurders zijn niet aansprakelijk voor een ongeval, diefstal of schade op het terrein van Casa Pamakai tijdens uw verblijf.

Eigenaar en verhuurder zijn niet aansprakelijk voor gevolgen van extreme weersinvloeden of andere vormen van overmacht.
De huurder is aansprakelijk voor schade, die is veroorzaakt door het doen of (na)laten van hemzelf, de medehuurder(s) en/of derde(n), voor zover het gaat om schade die aan de huurder , medehuurder(s) en/of derde(n) kan worden toegerekend
.