Welkom bij guesthouse Casa Pamaki

Casa Pamaki is een in Portugese stijl gebouwde, nieuwe dubbelde woning. Het zijn 2 identieke huizen met afzonderlijke entree. In de ene helft wonen mijn man, dochter en ik. De tweede accommodatie kunnen wij door het milde klimaat vrijwel het gehele jaar aanbieden. De vakantiewoning ligt aan een doodlopend weggetje. Door de hogere ligging heb je een fantastisch vrij uitzicht rondom.

De locatie is ideaal geschikt voor rustzoekers of gezinnen met kinderen. Elke avond genieten van de meest fantastische zonsondergangen waarbij de bergen en de lucht telkens een andere kleur hebben. In april is het al mogelijk om ’s avonds buiten te eten. Terwijl je de lunch bijna het gehele jaar door buiten kunt nuttigen. Je wordt hier nog gewekt door vogels i.p.v. verkeer. Ondanks de heuvelachtige omgeving is het zelfs met een gazelle met maar drie versnellingen goed te fietsen naar het stadje Tavira.

Waarom de naam guesthouse. Doordat wij in het naast gelegen huis wonen, kan ik u bij uw aankomst altijd welkom heten. Tevens kan ik u op meerdere vlakken van dienst zijn, als u bv. meer wilt weten van de omgeving en de mogelijkheden ervan. Als u een hele late vlucht heeft en geen tijd meer heeft om voor het ontbijt boodschappen te doen, dan kan ik voor u een heerlijk vers ontbijt klaarmaken. Mocht u bv. een avond samen uit willen en een oppas voor uw kinderen willen hebben dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. Niets staat mij in de weg om uw verblijf in Casa Pamaki zoveel mogelijk te veraangenamen en om een huiselijke sfeer te creëren, zodat u optimaal van uw vakantie kunt genieten. Ik wil kortom, net dat ietsje meer bieden dan het te huur aanbieden van een luxe vakantiewoning, daarom guesthouse Casa Pamaki

Ik hoop van harte dat ik u zo enthousiast heb gemaakt en dat u nieuwsgierig bent geworden om verder te lezen over Casa Pamaki om uw vakantie hier door te brengen. Ik kan mij voorstellen dat u vragen heeft of meer informatie wilt hebben voordat u besluit om dit vakantiehuis te huren. U kunt mij daarom altijd bellen of mailen. Ik beantwoord ze met plezier en telefonisch contact vind ik zelf wel zo persoonlijker.
Misschien tot ziens,

Margriet